-0.5 C
Tirana

Rruga e Dukagjinit është zgjim për alpet tona

VENDI

Vite të shumta me lobime, konferenca, tryeza teknike, premtime elektorale… të gjitha pa rezultat.
Dhjetra aksidente fatale dhe shumë jetë të humbura.
Mundësi ekonomike të humbura për Shkodrën dhe ekonominë turistike kombëtare!
Dukagjini rankohet zona me e vizituar në Shqipëri nga turistet e huaj.
Rruga është siguri dhe zhvillim.
Stop indiferences! Mbështes plotësisht këtë protestë të drejtë.

 

- Advertisement -

TE FUNDIT