27.5 C
Tirana

RISI TURISTIKE NË VERI TË VENDIT, JA KU NDODHET KJO MREKULLI (FOTO)

VENDI

Qyteti i Pukës ka potencialin për t’u shndërruar në një magnet turistik veçanërisht për pushime dimërore.
Fotot janë publikuar nga Artan Shkreli, këshilltar i Kryeministrit për Çështjet e Territorit dhe Urbanistikës.
Shkreli thotë se punimet e krijimit të zonës rekreative të Pukës rrotull liqenit artificial po krijojnë veç të tjerash, dhe një pejzazh të harmonishëm alpin.

Shkreli beson se shumë shpejt një risi turistike e rangut të parë do shpërfaqet në këtë zonë të qytetit verior që do thithë një numër të madh vizitorësh për të shijuar klimën unike që kjo krahinë rezervon.

 
newsbomb.al

- Advertisement -

TE FUNDIT