-0.5 C
Tirana

“Qëndrimi jot nuk është i këndshëm”/ Efi-Luizit: Të më thuash motër dhe të sillesh kështu?

VENDI

Teksa qëndronin së bashku në oborr, Luizi dhe Efi kanë pasur një diskutim mes tyre.

Luizi është shprehur se ka një pikëpyetje në lidhje me Efin, që do ta largojë vetëm kur të dalë jashtë.

Efi tha se qëndrimi që ai mban ndaj saj nuk është i këndshëm, është një qëndrim që tregon inat.

Më pas ajo shtoi se fakti që ai nuk flet ose qesh me të, por me gjithë banorët e tjerë po, tregon shumë.

Por Luizi ka thënë se nëse do të rrinin të tre, do hapeshin përsëri debate mes Kiarës dhe saj, ndaj është duke u përpjekur ta ndaloj këtë gjë.

- Advertisement -

TE FUNDIT