21.5 C
Tirana

Policia e Shtetit ndryshon ‘fytyrë…’!

VENDI

Policia e Shtetit ka ndryshuar ‘fytyrë’! 110 furgonë janë blerë nga Policia, të cilat do t’u vihen në dispozicion patrullave dhe grupeve të gatshme.

 

Këto automjete të reja, kanë ardhur si rezultat i rinovimit të flotës, të cilat do t’u shpërndahen Komisariateve që kanë më tepër nevojë! Ajo që vihet re është një ndryshim në pamjen e këtyre automjeteve.

 

Ato nuk janë më ngjyrë blu, por të bardha me blu, njëjtë si makinat e vogla që janë në përdorim!

- Advertisement -

TE FUNDIT