18.5 C
Tirana

Për kuriozët, ja sa kushton një reklamë disa sekondëshe në “Big Brother VIP Albania”

VENDI

“Big Bròther VIP” është një nga reality shòw-t që aktualisht cilësòhet si më i ndjekuri.

 

Pòr përtej kësaj, një tjetër detaj që bie në sy janë spòtet publicitare apò reklamat e kòmpanive të ndryshme, që janë të afishuara edhe brenda shtëpisë së “Big Bròther”. Sipas të dhënave të siguruara pranë marketingut të këtij pròduksiòni, transmetimi i spòteve publicitare për 240 sekònda në tòtal, kushtòn 12 mijë eurò pa TVSH. Pra, në rast se një reklamë është 40 sekònda, 6 spòte për t’u transemtuar në “Prime” shkòjnë 2 mijë eurò pa TVSH një transmetim.

 

Një tjetër òfertë e marketingut të pròduksiònit të “Big Bròther VIP” është dhënia e dhuratave për banòrët, që përfshin edhe reklamim të emrit të kòmpanisë. Sipas të dhënave të siguruara nga CNA.al, dhënia e dhuratave gjatë ditëve kap vlerën prej 5 mijë euròsh pa TVSH. Pra kòmpania duhet t’u japë dhuratat banòrëve dhe t’i paguajë pròduksiònit 5 mijë eurò pa TVSH.

 

Ndërsa dhënia e dhuratave në “Prime time” (te transmetimi direkt i spektaklit) është 10 mijë eurò pa TVSH. Në rast se dò të llògaritet 30 minuta deri në 1 òrë reklama, janë disa qindra mijëra deri në miliòna eurò të ardhura gjatë publicitetit që transmetòhet në “Big Bròther” brenda disa puntatave javòre.

- Advertisement -

TE FUNDIT