12.5 C
Tirana

Pastrim ne Liqenin e Shkodrës

VENDI

“I kemi shkaktuar shume deme Natyres, si zjarre, prerje pyjesh, germime ne shtreter lumenjsh, ndotje mjedisore etj..
Eshte kohe jone, duhet te veprojme! Me nje numer te madh aktivistash beme nje aksion pastrimi ne bregun e liqenit ku nxorrem me qindra shishe dhe qese platike,
te gjitha te hedhura nga dora e njeriut e ku Natyra perseri na i kishte hedhur ne breg duke na kujtuar qe duhet t’i pastrojme.
I lumte cdo aktivisti dhe kalimtari qe u ndal dhe na ndihmoi, ju jeni qytetaret nderi te Shkodres.. ^_^ – EKO Mendje”
 

 

- Advertisement -

TE FUNDIT