-0.5 C
Tirana

Panairi Ndërkombëtar i Turizmit në Expo City: Njihuni me Destinacionet e Bashkisë Shkodër

VENDI

Panairi Ndërkombëtar i Turizmit në Expo City Tirane është një event i rendesishem për industrinë e turizmit në Shqipëri.

Në këtë panair, mes 100 ekspozuesve të ndryshëm nga të gjitha shqiperia, shërbime dhe oferta turistike të larmishme u prezantuan për të ndihmuar vizitorët të gjejnë destinacionet e tyreturistike.

Në këtë panair ishin të ekspozuara fotot e fotografit Terenc Pepa me vendet e bukura të Shkodrës dhe Alpeve Shqiptare. Fotot paraqesin natyrën e zonave të bukura të Shkodrës dhe Alpeve Shqiptare, muzete, rrugët e vjetra por edhe bujtinat duke shprehur qartësisht kulturën dhe traditën e këtyre destinacioneve.

- Advertisement -

TE FUNDIT