21.5 C
Tirana

Pamje fantastike e Urës së Mesit në Shkodër

VENDI

Pamje fantastike të Urës së Mesit në Shkodër, i sjell arkitekti i njohur Besnik Aliaj në profilin e tij në facebook.
Ura e Mesit është ndërtuar në vitin 1770. Ura ngrihet përmbi lumin Kir dhe lidh krahinën e Drishtit e të tjera zonë përrreth me Shkodrën.

- Advertisement -

TE FUNDIT