21.5 C
Tirana

“O ZOT NA RUAJ!” I RIU SHQIPTAR FILMON TË MOSHUARËN DUKE BËRË “MAGJI”

VENDI

Kemi dëgjuar shpesh se magjia ekziston dhe se pasojat e kësaj vepre të konsideruar me fuqi të lashta, janë me të vërtetë të forta.

 

Edhe në ditët e sotme kjo fjalë qarkullon dhe përdoret në disa forma.

 

Kryesisht në disa fshatra të thellë të vendit, thuhet se praktikohet ende nga gratë e moshuara për qëllime të caktuar.

 

Një video me një temë të tillë ka mbërritur në redaksinë e JOQ e komentuar nga një djalë, i cili thotë se e moshuara po bën magji dhe i bën thirrje të gjithë të rinjve beqarë të ruhen se kjo mund të jetë arsyeja pse nuk po martohen dot ende.

 

- Advertisement -

TE FUNDIT