21.5 C
Tirana

Një person shumë special e shoqëroi Soni Malaj në prapaskenë, ja kush.

VENDI

Skena ka emocione të mëdha, pavarësisht sesa i stërvitur mund të jesh me të. Artistët këtë e dijnë dhe e provojnë gjatë gjithë kohës. Por kur ke një mbështetje, dikë special aty pranë, cdo gjë bëhët me e thjeshtë.

Dhe Soni Malaj ka një mbështetje shumë të fortë në prapaskenë vajzën e saj, Ana dhe të ëmën. Ana e shoqëroi edhe pak përpara se të interpretonte baladën Shije tradhëtie, ajo është rritur tashmë aq sa ti japë të ëmës kurajo, e ti ofrojë qetësinë që i nevojitet.

Ku ka më bukur se kaq. Shije tradhtie është një prej këngëve më të mira në garë këtë vit, dhe pretendente e fortë për cmimin e madh.

- Advertisement -
- Advertisement -

TE FUNDIT