12.5 C
Tirana

Një mbrëmje latine për banorët

VENDI

“Vëllai i Madh” ka vendosur të surprizojë banorët me një mbrëmje latine.

Mbrëmjen e djeshme ata kanë treguar se kanë një zemër të madhe dhe shumë dashamirësi jo vetëm për njëri-tjetrin por edhe për publikun që i ndjek dhe do ti shohi 24 orë.

Ata kanë treguar karakterin,dinjitetin dhe njeriun e bukur.

 

“Vëllai i Madh” dëshiron që në shtëpi të kenë një atmosferë sa më të gëzueshme duke organizuar festë latine me elementët e nevojshëm.

- Advertisement -

TE FUNDIT