19.5 C
Tirana

Një bimë e cila gjendet në oborrin e gjithesecilit nga ne : Nuk e paskemi ditur që përdoret për shërimin e këtyre 3 problemeve që

VENDI

Pa kurrfarë të drejte është harruar kjo bimë, sepse konsiderohet si rrënjë, ndërsa që ka veti të shumta shëruese, e krejt çfarë duhet të bëni është ta merrni nga hapësirat ku gjendet.

 

Kjo rrënjë nxit se kre timin e vrerit, pastron mëlçinë, ndihmon qetesimin e al er gjise dhe pakëson kolesterolin.

 

Po ashtu përmban vitamina dhe minerale të rëndësishme, siç janë vitamina B6, tiaminë, vitamina C, hekur, kalcium, kalium, acid folik dhe magnez. Po ashtu përmban edhe deri 535 për qind të sasisë ditore të nevojshme me vitamina K dhe rreth 110 për qind të sasisë së nevojshme me vitamina A.

 

Çaji nga rrënjët e luleradhiqeve ndikon në qelizat e kontaminuara, që ato në tërësi të shkrihen për një afat prej 48 orësh, derisa qelizat e shëndetshme mbesin të shëndetshme dhe të paprekura. Tretmani i rregullt me këtë lloj të çajit në mënyrë efikase eliminon shumicën e qelizave të kance rit

- Advertisement -

TE FUNDIT