9.5 C
Tirana

Nëse shihni një grua në këtë foto, intelegjenca juaj është mbi mesataren

VENDI

Ata që arrijnë ta zgjidhin këtë enigmë ka mundësi të kenë inteligjencë mbi mesataren.

 

Artisti gjerman Jorg Dusterwald, një nga piktorët më të mirë bashkëkohorë, perfeksionoi artin e fshehjes në trupin e manekines.

 

Fotoja fsheh një grua, trupi i së cilës ishte maskuar në mënyrë perfekte nga artisti për t’u përshtatur në sfond.

 

Kjo enigmë shkaktoi shumë vëmendje dhe tani më në fund po jua zbulojmë zgjidhjen.

 

Ju mund të shihni trupin e vajzës në fund të pemës, ndërsa këmbët e saj në gjethe.

 

- Advertisement -

TE FUNDIT