25.5 C
Tirana

Në Slloveni, Shqipëria përdoret si slogan fushate

VENDI

“Votoni për ne që Sllovenia mos bëhet si Shqipëria”, është ky slogani i fushatës që është përdorur nga një forcë politike në Slloveni.

Slogani i përdorur nga “Domovinska liga”, kërkon t’u tregojë qytetarëve slovenë që të votojnë forcën e duhur në mënyrë që Sllovenia të mos bjerë në duart e gabuara dhe më pas ata politikanë ta shndërrojnë atë njësoj si pushtetarët shqiptarë bënë me Shqipërinë.
Foto nga fushata elektorale në Slloveni:

- Advertisement -

TE FUNDIT