21.5 C
Tirana

Ndahet nga jeta biznesmeni i njohur shqiptar

VENDI

Ditën e sotme është nda rë nga je ta Arian Musa, sipërmarrësi i njohur shqiptar, menaxher i disa bizneseve shit-blerje makinash, import-eksport mallrash etj.

 

Lajmin e ka bërë me dije kryetari i Partisë Agrare Ambientaliste, Agron Duka, i cili përmes një shënimi në facebook, i shpreh ngushëllimet familjes Musa.

 

Duka e shenjon të sotmen një ditë të hi dhur, teksa thotë se të gjithë hum bën një mik dhe një koleg.

 

Postimi i Agron Dukës

E sotmja është një ditë e hidh ur. Hum bëm një mik dhe një koleg. Arian Musa, që të gjithë e njihnin si ‘Noshi’, u n da nga je ta pas një beteje të gjatë me së mundjen. Një burrë plot energji dhe humor, i guximsh ëm dhe i suksesshëm në sipërmarrje, plot dashuri për je tën, familjen dhe miqtë e tij. Ngush ëllimet dhe lutjet e mia shkojnë sot tek familja Musa, që hum bi njeriun e saj të shtr enjtë.

I lehtë të qoftë dheu miku im!

- Advertisement -

TE FUNDIT