10.5 C
Tirana

Monika Kryemadhi, paralajmëron: Do ja masim atyre që …

VENDI

Kryetarja e LSI-së Monika Kryemadhi i është bashkuar pro testës dhe rezis tencës së artistëve tek Teatri Kombëtar këtë mbrëmje, ku tha se do bënte dezhurnin e radhës për ta mbrojtur atë.

 

Madje Kryemadhi tha se për çdo prov okim të mundshëm që mund të vijë, ajo ka gati njerëzit që do jenë afër nëse ndodh diçka.

 

“Deri në orën 9 të mëngjesit do të jem këtu, ekziston lista e numrave të telefonit që për cdo emergjencë apo pro vokim që mund të vijë, unë do i njoftojë, të gjithë të tjerët flenë me telefon te koka, unë jam roja sot, ose dezhurni te Teatri“.

 

E pyetur për gj obën që rre zikon pasi Policia ndëshkoi edhe kreun e PD një ditë më parë, Kryemadhi tha:E pyetur për gj obën që rre zikon pasi Policia ndëshkoi edhe kreun e PD një ditë më parë, Kryemadhi tha:

 

“Në ambiente të hapura koronavirusi nuk shpë rndahet, edhe cdo bakter tjetër, higjiena është e domosdoshme për të gjithë si me koronë apo pa koronë, larja e duarve prerja e thonjve dhe mbajtja e distanxës në komunikim është tregues i higjienës dhe qytetarisë.

 

Normal do prote stojmë duke mbajtur distancë, duke pasur një lloj rregullash e masash se kemi marrë dhe term ometër nëse do na vijë ndonjë që ti masim tempe raturën apo mos ka she nja që s’ja kemi parë deri më sot asnjë njeriu të sëm urë. Termom etrin për të sëm urët që mund të jetë që nuk ka të drejtë të rrijë këtu“.

- Advertisement -

TE FUNDIT