3.5 C
Tirana

Monika dhe Arjola flasin me Beniadën për nominimin e saj

VENDI

Spektaklin e djeshëm Beniada ishte banorja që u shpëtua nga publiku bashkë me Beatrix.

Diten e sotme Monika dhe Arjola flasin me Beniadën për qëndimin në shtëpinë e “Big Brother” dhe se çfarë do të ndodhi nëse ajo largohet.

 

“Edhe nëse Beniada largohet nga kjo portë ajo do hyjë në një portë tjetër dhe nuk do ti mungojë ajo pjesa e publikut”,-tha Monika.

 

“E vërtetë sidomos publiku i meshkujve sepse janë më pak paragjykues,”-tha Arjola.

 

Beniada është një person shumë i dashur dhe pozitiv jo vetëm në shtëpinë e “Big Brother” por edhe për publikun jashtë.

Top Channel

- Advertisement -

TE FUNDIT