19.5 C
Tirana

Moderatorja shqiptare shan gjatë emisionit.

VENDI

Gjat trasmetive televizive ndhoin edhe situata të pakëndshme. Një e tillë ka ndohur me një gazetare në një nga emisionet e Shqipërisë, është shprehur në mënyrë banale në emision, transmeton Gazeta ëMetro. Ishte momenti kur avokati Erion Besimaj, po fliste mbi temën Dështimi i Negociatave.

Faji ynë apo i BE, dhe në prapavijë dëgjoheshin zëra të stafit të cilët ishin joserioz në punë dhe moderatores iu deshtë të ndërpriste bisedën dhe të merret me ta. Më falni, ta mbaroj unë çuna po pushoni ia q robt tani, është shprehur plotë nervozizëm ajo. Kjo sjellje është jo e hijshme nga ana e moderatores dhe e patolerueshme.

- Advertisement -

TE FUNDIT