9.5 C
Tirana

Mjekët i heqin aparaturat dhe e lënë të vde së, vogëlushja kthehet në jetë sa hap e mbyll sytë

VENDI

Një çift nga Algjeria kanë pasur fatin që të përjetojnë mrekullinë e daljes nga koma të foshnjës së tyre. Një vjeçarja Marwa ishte e shtruar në spital që nga muaji shtator për shkak të një virusi që i kishte bllokuar sistemin neurologjik.

 

Kjo gjendje kishte bërë që vogëlushja të vazhdonte jetën e varur nga makineria respirative që i mbante aktiv pompimin e zemrës.

 

Por kjo procedurë sipas mjekëve ishte shumë agresive ndaj organizmit të Marwas ndaj edhe i kishin thënë familjes së saj që të ndalnin pompimin artificial.

 

Por atëherë kur doktorët vendosën të merrnin këtë vendim për ti shkëputur aparaturat vogëlushes, ajo zgjedh të jetojë duke u zgjuar nga koma. Kjo mund të quhet vërtet një mrekulli.

 

“Kur i flas, ajo ma dëgjon zërin dhe reagon duke buzëqeshur. Kjo është një mrekulli e vërtetë”, ka thënë i ati i vogëlushes.

 

 

- Advertisement -

TE FUNDIT