25.5 C
Tirana

Meshkujt e këtyre shenjave të Horoskopit janë më besnikët

VENDI

Jo të gjithë ne themi “të dua” në të njëjtën mënyrë.
Disa njerëz thonë më parë, të tjerë më vonë. Ndërsa dikush dridhet në idenë e shqiptimit të këtyre dy fjalëve. Nuk duhet të themi “të dua” nëse nuk e ndjejmë.
Këto janë shenjat e horoskopit që thonë “të dua” me vepra dhe jo fjalë.
Dashi
Dashi është i drejtuar në çdo gjë që ai bën, madje edhe në dashuri. Ata i afrohen gjithçkaje me logjikë. Nëse ata ju thonë apur se ata ju duan, kjo është me të vërtetë e tillë.
Gaforrja
Kur një person nën shenjën e Gaforres kërkon që dashuria të bëhet jashtëzakonisht mbrojtëse. Ata do të sigurohen që t’jua bëjnë çdo ditë të përsosur. Dhe ata do t’ju tregojnë se ju duan kur ata e dinë se gjërat bëhen serioze.
Bricjapi
Nëse kërkoni dashuri, këtu është shoku më i mirë. Ata preferojnë dikë që e di se si t’i impresionojë me inteligjencë, sepse Bricjapi është logjik.

- Advertisement -

TE FUNDIT