12.5 C
Tirana

Mesazhë i veçantë!

VENDI

Sot është një ditë e veçantë për të gjithë besimtarët musliman në të gjithë boten.
Me këtë rast ne ju ujojmë:
Gëzuar dhe për shumë vjet muajin e Ramazanit! Agjërim të lehtë dhe të pranuar!
Qoftë muaji i faljes, i mëshirës dhe i paqes kudo në botë!

- Advertisement -

TE FUNDIT