10.5 C
Tirana

“Mbërthehu, mos më trego mua gishtin!”, gazetari Lela heq pantallonat live në Studio dhe i tregon Ramës…

VENDI

Është shoqëruar me debate të forta përballja live në emisionin “Real Story”, në News24, mes kryeministrit Edi Rama dhe gazetarit Alfred Lela, i cili u dhúnùa nga policia, gjatë pròtèstës së 17 majit kúndër shémbjes së Teatrit Kombëtar.

 

Kryeministri Rama i tha gazetarit Lela se nuk është dhúnùar aspak, por nga ana e tij, gazetari hoqi pantallonat dhe i tregoi shenjat e dhúnës te këmbët

 

Pjesë nga debati:

Lela: Edi, Po të drejtohem me ti, se ti je një njëjës.

Rama: Si urdhëron zoti prokuror

Lela: Po më dhúnón për herë të dytë..

Rama: Trego dhe sillu me edukatë.

Lela: Gënjeve me këtë që the

 

Rama: Kush e ka gjykuar Budina apo Lesi Makbeth…se nuk flet kështu një gazetar pa pikën e etikës si të ishte fiks një personazh i kárágjozit.

Lela: Nuk të ka pëlqyer xhesti im ty, i xhestit futjes, hédhjes për të ndihmuar një vajzë. Ti je në anën tjetër të historisë, se ti je për dhúnën ndaj tyre. Silva Caka u mor nga jashtë rrethimit

Rama: I drejtohesh të ftuarit pa pikën e etikës.

 

Lela: T’u drejtova ashtu siç e meriton. S’ka se sit ë pëlqejë kjo, se je komplet në anën tjetër. Silva Cava është marrë nga jashtë rrethimit nga policët.

Rama: Këto janë tregimet e tua, përralla bëni pa mua. Unë flas për atë që është, që e shoh unë, e sheh publiku.

Lela: E interpretive si gënjeshtar. Do t’i shohësh pamjet? (Heq pantallonat)

Rama: Nuk më interesojnë fare.

 

Lela: E meriton.
Rama: Ti mund t’i heqësh pantallonat.

Lela: I heq se nuk kam frikë nga ti. Unë jam góditúr me shkèlma.

Rama: Ti do të tregosh…

Lela: Më lër të flas.

Rama: Ku janë shkèlmat? Nuk ka shkèlma, nuk ka gódìtje, ka marrje për krahësh. Policia gjendet duke kapur për duarsh tre vajza policie. Mbërthehu. Nuk ke ngrënë ato shkélmá, nuk ke pasur as gódítje.

 

Lela: Hedhja ime, gódítja kur jam i shtrirë…

Rama: Nuk ka gódítje.

Lela: Çfarë rréziku përbëja unë për policinë?

Rama: Nëse ju z.Lela pretendoni se tërheqja juaj për krahësh është…

- Advertisement -

TE FUNDIT