12.5 C
Tirana

Maestro urinoj ne kove diten e djeshme por e gjen balaja nga Teatri i Operas dhe Baletit

VENDI

“Vëllai i madh” i ka vënë banorët në një sfidë të vështirë ditën e djeshme, që kishte të bënte me rezistencën e secilit banor. Në oborr ishte vendosur një strukturë me 13 llamba, poshtë të cilave ndodheshin 13 butona.

Secili prej banorëve duhet të mbante shtypur butonin e tij për aq gjatë sa të mundej e në momentin që e lëshonte, skualifikohej nga loja dhe humbiste mundësinë për të fituar €2500.

Kjo bëri që banorët mos të kryenin dot nevojat e tyre personale, ndaj Luizi dhe Maestro vendosën të uronin duke u mbuluar me batanije në oborr, pa hequr dorë nga loja.

- Advertisement -

TE FUNDIT