9.5 C
Tirana

Luizi vë përpara Qetësorin me ‘bandën’ e tij: Po u bëtë shumë lepurusha nuk bëheni luan

VENDI

Qetsori po përpiqet me çdo kush të bindë Fotininë që të bëhen grup bashkë edhe pse kjo e fundit, i tha atij disa herë që nuk ka dëshirë të jetë pjesë e ndonjë grupi dhe shtoi se ka hyrë të luajë vetëm.

 

Luizi i tha Fotinisë të luajë vetëm dhe të ngrihet siç di ajo, pasi personat që krijojnë grupe, janë “leupurusha” që kanë frikë nga vetmia.

 

Edhe pse ai iu drejtua Fotinisë, komenti i tij ishte ironik dhe në një farë mënyrë po e thonte për Qetsorin, duke qenë se ai u bë palë me Oltën. Fotini tha se ajo ka dëshirë të dalë siç hyri nga Big Brother dhe se do vijojë jetën e saj normalisht. Luizi i tha asaj të ketë kujdes, mos del nga shtëpia si “lepurush”, pasi ajo po joshet nga Qetsori.

- Advertisement -

TE FUNDIT