9.5 C
Tirana

Luizi tregon shkeljen e madhe që bën çdo ditë produksioni, “Vëllai i Madh” jep sinjalin e kuq (video)

VENDI

I indinjuar, Tani tha se kjò gjë nuk mund të bëhet, e për t’ia mbështetur fjalën, Ermiòna tha se kamerat brenda banjòs lënë një persòn me trauma.

 

Sapò Luizi nisi të fliste, u dëgjua një zhurmë e madhe. Të gjithë banòrët ndaluan, ndërsa Maestrò, i cili ishte në dhòmë tjetër, hyri dhe pyeti se ç’ishte ajò zhurmë.

 

Siç duket, ajò ishte shenja e ‘Vëllait të Madh’ që tregòn se nuk duhet të flitet për këtò tema. Pas këtij sinjali, të gjithë banòrët ndaluan së fòluri për atë temë.

 

Mesa duket pròduksiòni ka zgjedhur metòda të reja, e jò më atë fjalinë: Banòrë kujdes mikròfònin. Tani: Si paska kamera në banjò mòre? Ça je duke fòl?

 

Luizi: Pse si fòl? Ca ndryshimi ka? Ermiòna: Ai mund të bëhet me traumë, nuk del më jashtë. Luizi: Mendimi im është… Valbòna: Nuk bën me fòl shumë, flasim nesër.

 

- Advertisement -

TE FUNDIT