12.5 C
Tirana

Luizi këshillon Kiarën si të shfrytëzojë debatin me Efin për të shkuar në finale!

VENDI

Kiara u përlot pas debatit që pati me Efin. Ndërkohë pranë saj u gjend Luizi.

 

Luizi i tha Kiarës se nëse ajo do, ai do ia marrë hakun atyre lotëve që ajo po derdh dhe se e bën Efin të dalë nga shtëpia. Por sipas tij, nëse ai e bën atë lëvizje, Kiara nuk shkon në finale. Aristi e këshilloi Kiarën t’i bëjë ballë të gjithë shtëpisë, nëse ajo do të shkojë në finale.

 

Sipas tij, Kiara ka mundësi të bëjë lojë të fortë tani, pasi e ka të gjithë shtëpinë kundër.

 

 

- Advertisement -

TE FUNDIT