20.5 C
Tirana

Luizi i kërkon Vëllait të Madh një mision sekret, ja çfarë qëllimi ka ai

VENDI

Hyrja e Shpatit në shtëpi ndryshoi deri diku rrjedhën e lojës. Ai sapo hyri krijoi afrimitet me Dean dhe Nitën.

 

Me këtë të fundit ka patur edhe një histori dashurie katër vite më parë, por që sipas tyre, nuk zgjati shumë.

 

Shpati u bë pjesë e shtëpisë 1 javë më parë dhe ka imunitet duke qenë se është banor i ri, që do të thotë nuk mund të nominohet nga banorët.

 

Luizi dhe Olta duket se po e ndjejnë rrezikun e Shpatit në shtëpi. Në një bisedë në oborr, Luizi tha se do që Vëllai i Madh t’i japë atij një mision të fshehtë që në këmbim t’’i heqë imunitetin Shpatit.

- Advertisement -

TE FUNDIT