20.5 C
Tirana

Luizi: Efi po bën viktimën që të ketë vëmendjen e publikut

VENDI

Në “Prime” e së shtunës Efi dhe Luizi u shpallën dy nga banorët më të preferuar nga publiku, në një televotim që zgjati vetëm pak minuta për të preferuarin.

 

Ky i fundit tha se strategjia e Efit ishte të kthente kundër të gjithë shtëpinë, në mënyrë që të fitonte pëlqyeshmërinë e publikut. Ai tha se Efi po bën viktimësn, vetëm që ajo të ketë vëmendjen e publikut, gjë të cilën Qetsori e kundërshtoi. Qetsori tha se Efi është vajzë e guximshme dhe se të tillë e ka karakterin dhe sipas tij, nuk po viktimizohet.

 

Ndonëse Olta ka dalë nga shtëpia, Luizi shpreh herë e ka përmendur atë dhe të njëjtën gjë bëri edhe sot. Ai tha se shtëpisë i mungon një “Oltë” dhe se Efi po përpiqet të bëhet si ajo.

- Advertisement -

TE FUNDIT