7.5 C
Tirana

Lotaria Amerikane/ Ambasada jep njoftimin e rëndësishëm

VENDI

Pas publikimit të emrave fitues të Lotarisë Amerikane, Ambasada jep njoftimin e rëndësishëm për këta të fundit.

Në njoftimin e Ambasadës thuhet se, të përzgjedhurit duhet të dërgojnë të gjitha dokumentet arsimore përpara intervistave. Në këto dokumente përfshihen diplomat e shkollës së mesme, vërtetimet e shkollës së mesme dhe diplomat universitare.

“Jeni përzgjedhur për Lotarinë DV2020? Mos harroni të dërgoni të gjitha dokumentet arsimore përpara intervistës tuaj – diplomat e shkollës së mesme, vërtetimet e shkollës së mesme dhe diplomat universitare!”, shkruan Ambasada Amerikane në Facebook

- Advertisement -
- Advertisement -

TE FUNDIT