14.5 C
Tirana

Linda Rama: Shqiptarët e kanë humbur dy herë Evropën…sot jetojnë prap në ankth.

VENDI

Bashkëshortja e Kryeministrit Rama, Linda Rama me anë të një statusit në rrjetet sociale ka reaguar në lidhje me shtyrjen e negociatave për anëtarësim të Shqipërisë dhe Maqedonisë së Veriut.

Linda Rama ka zgjedhur fjalët e shkrimtarit Ismail Kadare i cili shkruan për shqiptarët dhe ëndrrën e madhe europiane. Sipas Kadares shqiptarët jetojnë prapë në  ankthin e humbjes së tretë.

Shqiptarët, e kanë humbur dy herë Evropën, në shekullin XV dhe nën sundimin komunist. Sot, pas përmbysjes së komunizmit, shqiptarët jetojnë prapë në  ankthin e humbjes së tretë të Evropës. Ju që jetoni në zemër të saj, nuk mund ta kuptoni se ç’është ky ankth, shkruan Linda Rama.

- Advertisement -

TE FUNDIT