9.5 C
Tirana

“Leku letër”, ja shenjat e horoskopit që do të lundrojnë në para gjatë korrikut

VENDI

Duhet ta pranoni që kur bëhet fjalë për financat për disa njërëz është njëlloj si në fillim, në mes apo fund të muajit.

 

Pushimet, dëshira për shopping, por edhe dasmat e vazhdueshme (keni qenë ndonjë të tillë apo jeni freskët edhe për sivjet) na lënë në përgjithësi trokë gjatë verës. Megjithatë kjo nuk vlen për shenjën e mëposhtme, e cila jo vetëm që nuk ka probleme me financat, por do ta ketë xhepin më shumë se plot gjatë këtij muaji. Vendosja e asteroidit Xiron pranë Dashit dhe asteroidit Urania do të përmirësojë ndjeshën gjendjen ekonomike të Peshqve.

 

‘’Peshqit mund të shpenzojnë pa frikën se do të mbeten pa gjë. Financat nuk janë problem për këtë muaj, përkundrazi bëni plan se si t’i prishni pasi do të qarkulloni në duar shumë para.’’-përfundon ajo. Kësaj i thonë të zhytesh në lekë si Peshqit.

- Advertisement -

TE FUNDIT