18.5 C
Tirana

Kushëriri ia faIi shtëpinë, SHlKONl çfarë gjeti të fshehur pas mobiIjeve

VENDI

Qytetari francez trashegoi nje shtepi ne qytetin Evreux te ndertuar ne vitet 1950-ta. Ai e zbuloi rastësisht pasurinë e cila kishte qenë e fshehur pas mobiljeve dhe në banjo, për të cilën tha se mezi e kishte vërejtur dhe as që i kishte shkuar në mendje.

 

Ari të cilin e kishte gjetur në shtëpi mbante vlerën prej 3.5 milion euro. Ai kishte arritur ta shes arin në të gjitha argjendaritë franceze, mirëpo pas asaj u ballafaqua me pro bIeme tjera të tatimit dhe të arit të fshe hur nga kushërinjtë e tij.

- Advertisement -

TE FUNDIT