24.5 C
Tirana

Konomi shpërthen në lot në mes të emisionit, çfarë ndodhi?

VENDI

Kjo e sotmja ishte dita e fundit e Mevlanit në Përputhen, një nga personazhet më jetëgjatë në program, që ka hyrë që në nisje.

 

Një opinion për Mevlanin e dha dhe Arjan Konomi, i cili nuk mbajti dot lotët. Nuk mungoi dhe përqafimi mes tyre në shenjë mirënjohje dhe respekti që kanë për njëri-tjetrin.

 

“Një nga personat që kemi lidhur dhe një afeksion dhe prej vlerësimit dhe respektit që kemi për ty dhe thelbi i të gjithë debateve e diskutimeve ka qenë kjo gjë. Dua të vlerësoj se në cdo moment ekzagjerimi, ke pasur mirësinë dhe atë madhështinë e shpirtit,” tha opinionisti.

 

Mevlani: Na bëre tani të të përqafojmë pak se e ke merituar.

 

Arjani: Ajo që dua të them është që Zoti që bën njerëz të mirë dhe shumë të paktë si Mevlani.

- Advertisement -

TE FUNDIT