9.5 C
Tirana

Kiara tregohet e ulët, shan vajzën që i menaxhon Instagramin Luizit (video)

VENDI

Gjatë spektaklit të kaluar të BBV-së, një temë që u diskutua ishte dhe termi kollovar që Olta përdori ndaj Luizit dhe shkak u bë çuarja e disa rrobave të Luizit tek shtëpia e Kiarës.

 

Por, gjatë diskutimit, Kiara deklaroi se arsyeja pse i çoi rrobat në shtëpinë e saj, ishte për shkak se Luizi ka një person të pakujdesshëm që kujdeset për rrobat e tij, e cila është dhe vajza që i menaxhon Instagramin, kjo gjë e konfirmuar nga stilistja Miranda Dupi.

 

Por, duket se terrmi “i pakujdesshëm” që Kiara ka përdorur për shoqen e tij nuk i ka pëlqyer aspak Luizit. Dy netë më vonë, Luizi i ka kërkuar “llogari” Kiarës për këtë fjalë që ka përdorur dhe i tha se ajo nuk është aspak e pakujdesshme. Gjithsesi, Kiara i është shmangur këtij muhabeti. Luizi: Po ti ç’pate që the Luizi ka një njeri të pakujdesshëm që kujdeset për rrobat, prandaj i solli tek unë? Kiara: Po ti tani u kujtove me këto, unë nuk thash që ka një njeri të pakujdesshëm.

 

Luizi: Këtë the. Fotinia: Po çunat ashtu janë, mund t’i humbasin. Luizi: Ku e di ti që mund t’i humbasin. E parë e punës njëherë nuk është çun, por është gocë. Kiara: Ka mundësi t’i lësh këto muhabete se janë të pavlera, nuk kanë ndonjë rëndësi shumë të madhe. Luizi: Ajo është më e kujdesshme se sa ja u merr mendja ju.Kiara: Okay, atëhere çoi tek ajo. Luizi: Jo, kisha unë dëshirë me i çu tek ti. Kiara: Mirë o Luiz se s’kam nerva tani me këtë muhabet.

 

Luizi: Ta thashë tani, sepse ishte prime dhe ishe në debat me Oltën dhe s’kisha pse me të ndalu aty me të thonë avash një fije.Kiara: Edhe ça po më bën tani me këtë diskutim ku do të dalësh?Luizi: Jo pyetje, nga e more …

 

 

- Advertisement -

TE FUNDIT