18.5 C
Tirana

Këto 3 sjelle mashkullore tregojnë se ai po luan me ju

VENDI

Kur sapo keni nisur një njohje me dikë, gjithë cilësitë e mira të tij dhe sjelljet emocionuese, ju duken një shenjë pozitive për vazhdimësinë e marrëdhënies. Por, mos ndoshta të gjitha këto po bëhen për një arsye të caktuar?

 

3 shenja paralajmëruese që tregojnë se ai thjesht po luan me ju.

 

1. Takimi i parë duket premtues

 

Burrat e tillë e dinë saktësisht se çfarë duhet të thonë. Një burrë që luan me ndjenjat e një femre e di saktësisht se çfarë dëshiron të dëgjojë në takimin e parë. Ai do t’ju tregojë se sa i evoluar është. Ai do t’ju tregojë për rrugën shpirtërore në të cilën ka qenë. Do t’ju tregojë se si e ka shëruar fëmijën e tij të brendshëm. Dhe të gjitha këto do t’ju prekin në shpirt…apo jo?

2. Biseda e tij nuk duket se ka qëllim t’ju njohë

 

Biseda me qëllim njohjeje ndalet, në fakt, biseda bëhet pak më seksuale në natyrë. Ai po ju angazhon pak me biseda dhe mesazhe të pista. Sapo të ndiejë se ju ka në një nivel emocional, sepse ai njeh një sasi të caktuar për gratë, ai do të përpiqet t’ju luajë seksualisht sa më shpejt të jetë e mundur. Njeriu i vërtetë me vibracione të larta.

3. Bie ndesh me fjalët e tij

 

Herë pas herë ai bie ndesh me fjalët e tij, çfarë thotë tani, nuk e thotë pastaj. Ai do të fillojë të zhduket, në mënyrë që të jeni pikërisht ju që ta ndiqni. Kështu, atij i plotësohet egoja e tij për të qenë ai i cili josh në gjithë këtë situatë. Kjo lojë është mund të mos dallohet nga femrat, por duhet të bëheni pak të zgjuara në këto takime dhe mos e lejoni veten të përfundoni një lodër e tij. Tregojini se rregullat e lojës i bëni vetëm ju!

- Advertisement -

TE FUNDIT