31.5 C
Tirana

Katër fustane të domosdoshme verore: Mbulojnë të metat, u rrinë perfekt bash çdo femre!

VENDI

Veç kësaj, nuk jeni të detyruara të krijoni gjithë dukjen tuaj, ato janë financiarisht dukshëm më të qasshme nga fundet, bluzat, apo pantallonat dhe fanellat

 

Damat në tepih të kuq në gjithë planetin gjithnjë e më shumë bartin fustane valëvitës, dezenë lulesh të cilat e zbukurojnë figurën femërore.

 

Më e mira nga të gjitha është që pikërisht këto fustane mbulojnë shkëlqyeshëm të metat, andaj i rrinë mrekullueshëm çdo figure.

 

Për ju kemi ndarë 5 fustane verore më të mira:

 

1. Fustani valëvitës deri te gjunjët

Motivet me lule, ngjyrë pasteli dhe material valëvitës janë shenja mbrojtëse e fustaneve trend të këtij viti. Fustani i shkurtër veror kësaj here është “i zgjatur” deri te gjunjët. Materialet e tejdukshme bien lehtë sipër trupit, duke i dhënë dozë shtesë feminitetit.

 

2. Fustani i gjatë me shkopsitje

Fustani i gjatë i hirtë me shkopsitje është i shkëlqyeshëm për dalje në orët e pasdites, por edhe në orët e mbrëmjes. Thekson perfekt atributet femërore, ndërkaq figurës i jep dukje perfekt.

 

3. Fustani me një sup

Fustani me një sup është zgjedhje e vërtetë për damat të cilat duan të duken joshëse këtë verë. A do të zgjidhni fustan të shkurtër apo të gjatë, varet nga ju!

 

4. Fustani joshës deri te thembrat

Fustani i gjatë, valëvitës, joshës… Lirinë më të madhe të lëvizjes femra mund ta ndiejë vetëm kur ka të veshur fustan valëvitës të gjatë i cili nuk kufizon as në lëvizje, as në bel. Femrat e të gjitha tipave të trupit mund të bartin këtë fustan, i cili do t’u rrijë në mënyrë fantastike.

- Advertisement -

TE FUNDIT