8.5 C
Tirana

“Jam vetëm për ty”, Pas 8 muajsh në program Mevlani deklarohet! Ledjana ia kthen njësoj

VENDI

Puntatën e sotme të Për’Puthen po transmetohet takimi i Mevlanit dhe Ledjanës. Mendohet të jetë një takim sqarues për ta për të dalë në një përfundim…

“Jam vetëm për ty”, Pas 8 muajsh në program Mevlani deklarohet! Ledjana ia kthen njësoj

- Advertisement -

TE FUNDIT