26.5 C
Tirana

(VIDEO) INCIDENTI ME GAZETARIN, REAGON UNIONI I GAZETAREVE

VENDI

Efektivi i policise kercenon me burg gazetarin

Incident me reporterin e A2 CNN Gjon Gjeka ne Shkoder

Incidenti eshte regjistruar prane postbllokut te policise ne Kryebushat kur po niseshin drejt Tiranes protestuesit e opozites nga Shkodra.
Oficeri Sh. Dushku, i veshur civil pa asnje mjet identifikimi ka kercenuar me burg dhe vendosjen e prangave gazetarin Gjon Gjeka per te vetmen arsye se gazetari po filmonte kontrollet e bluve.
Ne lidhje me kete ngjarje, jane vene ne dijeni edhe drejtuesit e larte te Policise se Shtetit ku u eshte kerkuar qe te distancohen nga kjo sjellje e rende e nje punonjesi policie.

Zyra e Shtypit

- Advertisement -

TE FUNDIT