8.5 C
Tirana

I troket fati në derë, 67-vjeçari fiton dy herë xhekpotin pasi bleu biletat identike

VENDI

Një zotëri i moshuar nga Miçigani bleu aksidentalisht dy bileta identike për të njëjtin short të lotarisë Fantasy 5, por përfundoi duke fituar dy xhekpote, me një çmim total prej 240,338 dollarësh. 67-vjeçari i Oakland County u tha zyrtarëve të Lotarisë së Miçiganit se i bleu të dyja biletat e tij për shortin e 6 shkurtit në MichiganLottery.com në data të ndryshme.

 

“Çdo javë blej një biletë me shumë barazime Fantasy 5 me të njëjtin grup numrash që kam luajtur për katër vjet,” tha zotëria. “Unë isha duke shkuar jashtë qytetit, kështu që bleva një biletë për të mbuluar vizatimet ndërsa isha larg. Kishte disa mbivendosje në vizatimet e biletës së re që kisha blerë dhe biletës së shumëfishtë që kisha blerë disa ditë më parë.”

 

Të dyja biletat e 67-vjeçarit, që mbanin numrat 04-10-12-20-30, fituan një çmim të parë prej 120,169 dollarësh në short. “U futa në llogarinë time të Lotarisë pas tërheqjes për të kontrolluar biletat e mia dhe nuk mund ta besoja kur pashë një çmim prej 240,338 dollarësh në pritje.

 

Kur kuptova se kisha fituar në një nga vizatimet, të dyja biletat mbuluan për të fituar 120,169 dollarë për secilën, Nuk munda të mos qeshja”, tha ai, ndërsa shtoi se një pjesë e çmimit të tij do të shkojë për arsimimin e djalit të tij dhe pjesa tjetër do të shkojë në kursime.

- Advertisement -

TE FUNDIT