11.5 C
Tirana

I pa punë, fëmija invalid i ndërpresin dritat.

VENDI

Qeveria i pren energjine elektrike tifozit të Partizanit me fëmijë invalid, Ky është Dashi Cara.
Ai dhe e shoqja janë të papunë. Kanë tre fëmije.
Njëri prej tyre invalid. Sot po i ndërpresin edhe energjinë sepse nuk ka me se i paguan.
Dashi gjith jetën ka qënë tifoz me partizanin sidhe simpatizant i qeverisë majtë e cila ndonse në pushtet e ka lënë pa punë dhe në mjerim atë dhe familjen e tij.

- Advertisement -

TE FUNDIT