17.5 C
Tirana

“I ke në dorë jetën”/Luizi komunikon me kode me Jonën

VENDI

Luizi dhe Ermiona kanë diskutuar së bashku me disa banorë të tjerë në verandën e shtëpisë.

 

Duket se Luizi ka zgjedhur të flasë me kode për Maestron. Marrëdhënia mes tyre është prishur prej disa ditësh. Ata nuk kanë pasur më komunikim me njëri-tjetrin.

 

Luizi: A je e ndërgjegjshme se këdo të fusësh nesër në nominim me mua e Oltën, është jashtë shtëpisë? I ke në dorë jetën.

 

Jona: Jam.

 

Luizi: Pse kam një mendim që ti po mendon atë që unë po mendoj tani?

 

Jona: Se ne jemi në simetri, edhe kemi shumë intuitë. Ti e ke pak më të avancuar intuitën.

 

Luizi: Unë e di si do iki dhe se çfarë fjalimi do mbaj në fund.

 

- Advertisement -

TE FUNDIT