20.5 C
Tirana

Histori e çuditshme/ Mjekja: Kam trajtuar një çift që nuk dinte si bëhen fëmijët!

VENDI

Një mjeke angleze ka zbuluar se dikur ka punuar me një çift, që nuk e kanë kuptuar se për të pasur fëmijë, ata duhej të bënin s*ks dhe gabimisht besonte se ishte thjesht diçka që ndodhi si rezultat i të martuarit.

 

Rachael Hearson, 59 vjeç, ka kaluar më shumë se 40 vjet në NHS duke punuar si infermiere, mami dhe vizitore shëndetësore ndër vite. Siç mund ta imagjinoni me siguri, pas një kohe kaq të gjatë në NHS, Racheal ka marrë më shumë sesa miratimin për ta ndarë këtë histori.

 

Duke folur për Mirror, Rachael foli për situatën e çuditshme në të cilën ajo e gjeti veten, kur një mjek i tha asaj se një çift ‘nuk dinte të bënte bebe’, duke rezultuar se ajo duhej t’u bënte atyre një bisedë për zogjtë dhe bletët.

 

“Ata ishin martuar për disa vjet, por nuk kishin bërë fëmijë. Mjeku përcaktoi se ata nuk dinin të bënin foshnje, dhe ishte detyra ime të siguroja që ata të bënin! Ata vërtet menduan se foshnjat mbërritën si rezultat i martesës, dhe nuk kishin asnjë të dhënë. Mësimi i dikujt për s*ksin është mjaft përgjegjësi. Por brenda disa vizitave, dyshja nuk mund t’i mbanin duart larg njëri-tjetrit”, tregon ajo.

- Advertisement -

TE FUNDIT