14.5 C
Tirana

‘Hajde sonte…’ Del dëshmia e plotë e 15-vjeçares : Qava tërë natën! Ishte hera e parë

VENDI

Roja i shkollës, 65 vjeçari Abaz Doga, sipas dëshmisë së vajzës, ka ab uzuar edhe me të mitura të tjera që janë shoqet e saj.

 

E mitura ka rrëfyer për oficerin e policisë gjyqësore, në prani edhe të një psikologu, gjithë historinë e ll ahtarshme të pë rdh unimit.

 

Vajza është de tyruar të kryejë marrëdhë nie me Abaz Dogën dhe persona të tjerë që i thoshte ai, për shkak të sha ntazheve me video-filmime nga momentet int ime.

Derisa në një nga ditët e karantinës, vajza vendos të thotë “Mjaft” dhe i tregon gjithçka të ëmës.

 

SI NISI HISTORIA E ABUZ IMIT- mars 2019

E mitura ka shkuar në shtëpinë e një shoqeje. Rrugës kur po iknin u është vënë nga mbrapa Abaz Doga i cili i ndiqte kudo ku shkonin. Abazi më pas ka marrë në telefon vëllain e saj dhe i ka thënë se e motra ka shkuar në Kodër të Kuqe me shoqen e saj. Kur është kthyer, kanë filluar t’i kërkojnë llogari prindërit dhe vëllai të cilët i kanë bë rtitur se pse ishte larguar nga shtëpia.

 

“Kam qenë në klasën e 9-të kur Abaz Doga më shihte vetëm dhe më thoshte se kisha dalë me një djalë të lagjes dhe nëse nuk shkoja te toka e tij, ai do ia tregonte foton gjithë lagjes”, ka rrëfyer e mi tura

E fr ikësuar, vajza ka shkuar te toka e tij, 100 metra larg banesës së saj. Në muajin mars 2019, për shkak se është dhu nuar dhe ka nosur, ajo është det yruar të kryente marrëdh ënie se ksuale me Abaz Dogën, disa herë. Aktet se ksuale janë kryer në një banesë të pabanuar aktualisht, në shtëpinë e vëllait të Abaz Dogës. Gjatë akteve, ai i ka bërë foto dhe video vajzës dhe pikërisht me to e shant azhonte që ajo të shkonte vazhdimisht me të.

 

HERA E PARË E ABU ZIMIT

Ka ndodhur pikërisht në shtepinë e pabanuar të vëllait të autorit. Forcërisht ai ka kryer marrëd hënie se ksuale me të mi turën e cila më herët nuk ka patur asnjë kontakt se ksual me asnjë person.

Pas kësaj, vajza është kthyer në shtëpi me dhi mbje në trup por nuk i ka treguar askujt.

“Pas kesaj, ai më ndiqte kudo. Sapo më shihte vetëm, më thoshte: ‘Ku shkon?’ ‘Hajde sonte tek toka’, ka treguar vajza në dëshminë e saj në prani të psikologes

Për 2 muaj, e mi tura nuk kishte pranuar të shkonte por abu zuesi e kërc ënonte se nëse nuk shkonte, do shkruante emrin e saj nëpër pallate.

 

SHKRIMET NËPËR PALLATE

Vajza nuk e harron datën 12.04.2019 kur ai i shkruajti emrin në një pallat dhe për këtë fakt, atë ditë kishte qa rë pa pushim. Ndërsa prindërit, për 3 javë nuk e kishin lënë të dilte nga shtëpia.

Kur ka shkuar në shkollë, abu zuesi që ishte njëherazi roja i shkollës ku ajo bënte mësim, i ka thënë se do i shkruante përsëri emrin nëpër mure nëse nuk shkonte me të.

Ai ka vazhduar me shkrimet e rënda nëpër mure dhe vajza në fund është dorëzuar.

 

ME SHAN TAZH, VAJZA KRYEN MARRËDH ËNIE EDHE ME PERSONA TË TJERË

E dë shpëruar, e te rrorizuar dhe e tro nditur, ka shkuar sërish te toka e Abaz Dogës.

Aty ai ka ab uzuar përsëri dhe i ka bërë foto dhe video të tjera të cilat ia ka cuar një 19-vjecari, K.P. Ky i fundit e ka sha ntazhuar duke i thenë se nëse nuk shkonte me të, do u tregonte të gjithëve se ajo kishte kryer marrëdh ënie se ksuale me Abazin.

Vajza ka refuzuar por ai i ka treguar fotot dhe videot që kishte në celular. “Nëse nuk vjen tek toka, do ia tregoj të gjithëve”, e ka kërc ënuar 19 vjecari të miturën e cila është de tyruar të kryejë marrëdh ënie me të riun. Me të njëjtën skemë sha ntazhi, me të kanë ab uzuar edhe 2 të rinj, R.O., dhe F.B., shokë me K.P.

 

ROJA I SHKOLLËS KA AB UZUAR ME VAJZA TË TJERA

Ndërkaq, Abazi ka vazhduar sh antazhet duke ab uzuar se ksualisht me vajzën mbi 17 herë. Për këtë ajo i rrëfeu vetëm dy shoqeve të saj ndërsa ato i kanë rrëfyër gjithashtu se edhe ato kishin kryer marrëdh ënie të detyruara me Abazin. Organet e hetimit po punojnë për të zbuluar më shumë rreth këtij denoncimi tr onditës.

E mitura ka përsëritur disa herë në dëshminë e saj se nuk ka dashur te kryejë marrëdh ënie me Abazin dhe se ai e kër cënonte.

 

NË KARANTINË, VAJZA VENDOS T’I TREGOJË GJITHÇKA TË ËMËS

Në kohën e karantinës, 15-vjecarja ishte e izoluar dhe dilte me kohë të kufizuar nga shtëpia për të shkuar te gjyshja. Por një ditë vonohet dhe e ëma i kërkon llogari. Aty vajza nuk duron më dhe vendos t’i tregojë gjithçka të ëmës.

Ajo i ka rrëfyer se roja i shkollës e nga cmonte dhe ndiqte me bicikletë. Pas insistimit të së ëmës, vajza ka vazhduar më rrëfimin duke i treguar edhe për abu zimin se ksual. “Ka ab uzuar me mua qëkur isha 14 vjeç. Më ka de tyruar në shtëpinë e vëllait të tij”, mësohet të ketë thënë e mitura

Vajza i ka treguar të ëmës se Abazi çonte në atë shtëpi edhe persona të tjerë me të cilët e detyr onte të kryente marrëdhë nie. Në gjendje të rënd uar nga rrëfimi tro nditës i të bijës, nëna ka kërkuar ndihmën e policisë.

Menjëherë policia ka arre stuar autorin të cilit i ka gjetur edhe materialet foto dhe video me të cilat shan tazhonte vi ktimën.

 

PROVAT E FORTA TË HETIMIT, AKUZAT MBI ABU ZUESIT

Sipas burimeve të neësbomb, bëhet fjalë për 19 materiale filmike ku shfaqet vajza dhe abuvzuesi në kontakt se ksual. Kjo është edhe prova e madhe e hetuesve për të fun dosur autorin. Në një prej materialeve filmike, janë edhe disa fëmijë, vajza djem që kryejnë marrëdhë nie me njëri-tjetrin por policia nuk i ka identifikuar ende këta të fundit.

Ndërkaq, Abaz Doga nuk ka pranuar të ketë kërc ënuar të miturën por kjo bie ndesh me provat që ka në dorë organi i hetimit.

65 vjeçari Abaz Doga, 19 vjeçari K.P., dhe sy fë miturit R.O., dhe F.B. janë ndaluar deri tani nga policia dhe të katërt kanë pranuar se kanë abu zuar me të miturën.

Mbi ta rëndojnë akuzat “marrëdh ënie se ksuale ose ho mose ksuale me të mitur”, “marrëd hënie sek suale ose ho mose ksuale me dhu në me të mitur të moshës 14-18 vjeç”, “nga cmimi sek sual”, dhe “shtyrja e të mi turit në k rim”.

- Advertisement -

TE FUNDIT