-0.5 C
Tirana

Gruaja e tij ndërron je të papritur! 7 ditë më vonë, ai shkat ërrohet nga fotoja që gjeti në celularin e saj

VENDI

Të thy het zemra kur humbet bashkëshortin ose bashkëshorten. Askush nuk dëshiron ta jetojë këtë, veçanërisht kur je i ri.

 

Michelle dhe John ishin fejuar që në shkollë të mesme dhe ttë dy në të tridhjetat e tyre, ishin ende shumë të dashuruar me njëri-tjetrin.

Por fa tkèqësisht gjërat morën një kthesë të ke qe kur Michelle u së mur dhe papritur ndërroi j etë.
E tërë bota e John-it u për mb ys dhe ai u pu shtua nga pikëllimi.

Një javë pas zhd ukjes së shoqes së tij të jetës, duke shikuar në telefonin celular të vajzës, John-i gjeti një fotografi që e bëri atë të lotonte edhe më shumë.

Thuhet se dashuria e vërtetë nuk përfundon kurrë dhe mesa duket ky është rasti tipik i John Polo dhe Michelle High.

 

Në vitin 2013 ata vendosën që donin të martoheshin dhe t’i deklaronin dashurinë e përjetshme njëri-tjetrit.

Por dita e dasmës që ata ëndërronin kurrë nuk ndodhi. Po atë vit mjekët e kishin informuar Michelle-n se kishte një sëm undje të rrallë dhe serioze.

Kur sëm undja u përhap në vitin 2015, çifti filloi të numëronte ditët e tyre dhe pastaj vendosi të planifikonte martesën e madhe që kishin ëndërruar gjithmonë.

Dy javë para ditës së dasmës, Michelle hum bi je tën, duke e lënë John-in në një gjendje tro nditëse

 

Ishte atëherë kur ai pa fotografinë që e bëri zemrën e tij të rrahë edhe më shumë.

“Isha i lumtur dhe i shkat ërruar në të njëjtën kohë, por nëse duhej të zgjidhja një emocion për të përshkruar se si ndihesha kur e pashë, do të thosha u ndjeva krenar”.

“Isha krenar që ajo donte aq shumë për të qenë gruaja ime”.

 

- Advertisement -

TE FUNDIT