31.5 C
Tirana

Gjurmë Shqiptare – Kush po I provokon shqiptarët?! Asimilimi & zhdukja e një zone

VENDI

Çfarë kërkonte diplomati grek në qytetin e lashtë ilir? Përse gërmimet ilegale u fshehën dhe çfarë ju ofrua njerëzve të caktuar për të heshtur? Trafiku, harresa, shkatërrimi. Ndiqni të plotë videon e dokumentarin të gazetarit Marin Mema

- Advertisement -

TE FUNDIT