5.5 C
Tirana

GAZETARJA QË URREN SHKODRËN DHE VERIUN E SHQIPËRISË

VENDI

Nuk janë të paktë ata që urrejnë veriun e Shqipërisë.

Kësaj liste i shtohet edhe gazetarja joshëse Eriola Nasi e cila prej disa ditësh ka shpifur ndaj fotografit dhe autorit të mijëra videove promovuese për veriun e Shqipërisë, Terenc Pepa.

Eriola Nasi, gazetarja e cila është shumë përgatitur gojarisht dhe nuk e lëshon mikrofonin nga mëngjesi në darkë duke i vënë gjoksin punës, nuk ka kursyer as fotografin Terenc Pepa i cili njihet brenda dhe jashtë Shqipërisë për pasionin dhe dëshirën e tij të madhe për promovimin e të gjitha zonave të veriut por shpesh herë edhe jugut të Shqipërisë.

Shpifjet ndaj Terenc Pepës vetëm do ta shtojnë dëshirën e tij për t’i dhënë emrin që meriton zonave të veriut, alpeve shqiptare të cilat janë një mrekulli e natyrës por që ende nuk kanë promovimin e duhur jashtë Shqipërisë.

Është e pamjaftueshme që ky promovim të bëhet në mënyrë amatore dhe po ashtu e papranueshme që turistëve të huaj që duan të vijnë në Shqipëri të mos kenë një dritare të mirëfilltë për turizmin në zonën e veriut.

Eriola dhe kushdo tjetër gojarisht dhe me çdo stil tjetër të mundshëm pot ë duan edhe tre turnesh siç mund të jetë mësuar le të vijojnë punën e tyre me shpifje të tjera ndërsa Terenc Pepa do të vijojë të jetë pranë të gjithë fshtrave me bukuri të pafundme të veriut të Shqipërisë për t’i dhënë emrin që meritojnë.

Asgjë nuk mund ta ndalë dikë që ka dëshirën, pasionin dhe vullnetin për t’i dhuruar veriut shqiptar asgjë më shumë se sa do të ishte realizuar vite më parë. Çdo gazetare bashkë me shefat e tyre të mëngjesit, drekës dhe darkës sepse kjo punë nuk ka orar mund ta urrejnë veriun por kjo nuk ndal askend në realizimin e ëndrrave.

Të ndershmit janë ata që fitojnë gjithmonë, sado herët apo vonë e dashur gazetarja me super gojë plot talent por jo vetëm, edhe me shumë aftësi të tjera Eriola Nasi.

- Advertisement -

TE FUNDIT