12.5 C
Tirana

Gazetari i njohur tregon qytetin më të rrezikshëm në Shqipëri

VENDI

Gazetari i njohur Elton Qyno ka treguar qytetin me k iminalitetin më të lartë në Shqipëri.

Ai shprehet se Vlora ka qenë gjithmonë në nivelin më të lartë të k iminalitetit në Shqipëri. Prodhon rreth 4500 k ime në vit.

“Me të njëjtën dinamikë k iminaliteti është edhe Elbasani dhe Shkodra. Situata e k imit ka dalë jashtë kontrollit dhe policia nuk është në gjendje ta kontrollojë. Revanshi i k mit është disa hapa përpara dhe policia është disa hapa prapa”, tha ai për Ora News.

- Advertisement -

TE FUNDIT