11.5 C
Tirana

Fotoja historike 26 vite më parë, kush është fëmija-politikan që takohej me Rugovën

VENDI

Fotoja që shikoni më poshtë është shkrepur plotë 26 vite më parë.
Nëse në të dalloni dhe mund të njihni vetëm Ibrahim Rugovëm, mund t’ju themi se në të ndodhet edhe një tjetër person mjaft i rëndësishëm në politikën shqiptare të ditëve të sotme.
Bëhet djalë për Lulzim Bashën, i cili ka qenë vetëm 17 vjeç në kohën kur është shkrepur fotoja.
Takimi i tij me Rugovën është bërë në vitin 1991, në Holandë, ku Basha ishte gjimnazist.
 

- Advertisement -

TE FUNDIT