31.5 C
Tirana

Fotografia e fundit e Fan S. Nolit dhe Luigj Gurakuqit

VENDI

Kjo është fotografia e fundit e Fan S. Nolit dhe Luigj Gurakuqit në Bari të Italisë.
Fotografia është realizuar në fillim të muajit janar vetëm dy muaj para vrasjës së Luigj Gurakuqit në Bari.
Pas vrasjes së kolegut, Fan Noli i kushton elegjinë “Syrgjyn vdekur” në shkurt të 1926, Berlin.

- Advertisement -

TE FUNDIT