18.5 C
Tirana

Fotografi të vjetra të Shkodrës

VENDI

Foto të vjetra nga Shkodra. Qyteti i Shkodrës përmes objektivit të disa fotografëve vendas dhe të huaj që e kanë vizituar.

- Advertisement -

TE FUNDIT